Dyk ned i fremtidens kulturmiljø

Dyk ned i fremtidens kulturmiljø
Snart begynder Tunes of Tomorrow en række masterclass-aftener på Svanekegaarden. Eget foto.
NOTITS | 19. SEP 2024 • 15:00
NOTITS
19. SEP 2024 • 15:00

I efteråret præsenterer Tunes of Tomorrow en række af masterclasses, der finder sted på Svanekegaarden over otte aftener.

Projektet giver både unge talenter og erfarne kulturaktører en unik mulighed for at dykke ned i fremtidens kulturmiljø og udforske, hvordan de kan være med til at forme det.

Med fokus på kreativitet, netværk og konkrete værktøjer, vil masterclass-serien inspirere deltagerne til at tage en aktiv del i kulturens udvikling.

Det er planen at denne masterclass skal samle engagerede deltagere fra hele landet til en række oplæg og diskussioner med nogle af kulturens skarpeste profiler som har markeret sig i vores lokale kulturmiljø.

Hver aften vil byde på nye emner og perspektiver, der ruster deltagerne til at tage deres kulturprojekter til nye højder.

De otte aftener starter den 26. september, og de finder sted på Svanekegaarden med mulighed for fællesspisning inden hvert arrangement.

"Masterclass i Kulturmiljø er for alle, der interesserer sig for kultur – uanset om du er nybegynder eller erfaren aktør. Serien er designet til at inspirere både unge og voksne og giver dig mulighed for at få nye perspektiver, styrke dine kompetencer og skabe stærke netværk i kulturlivet," sådan skriver arrangøren i en pressemeddelelse.

FÅ ABONNEMENT