Club Rising vil trække den nye musik til Bornholm

Club Rising vil trække den nye musik til Bornholm
Lucky Lo er blandt de bands, Club Rising henter til Bornholm. Pr-foto
NYHED | BORNHOLM | ABONNENT | 21. JAN 2022 • 10:00
NYHED | BORNHOLM | ABONNENT
21. JAN 2022 • 10:00

Et helt nyt tiltag vil byde på tidens toneklang cirka hver anden uge i Raschs Pakhuz, Rønne.

 

Er du vild med musik og nysgerrig på, hvad der rører sig i tiden, så får Bornholm nu et tilbud i Rønne, der byder på noget af al den spændende danske musik, der er på vej op.

Det fortæller koordinator i Club Rising Kim Andersen i en pressemeddelelse, som også oplyser, at det i fremtiden vil blive muligt for musikentusiaster at opleve deres kommende yndlingsband på Bornholm, før det kommer på Roskilde Festival – og til en ekstremt billig pris.

Den 12. februar åbner Club Rising således med koncerter cirka hver anden uge året rundt.

– Her vil nogle af tidens interessante upcoming danske kunstnere med kant inden for pop, rap, indie og rock optræde og hver gang efterfulgt af en DJ, der matcher aftenens kunstner, så der er mulighed for at danse videre, når tidens restriktioner igen tillader det, fortæller han i pressemeddelelsen og pointerer:

– Indtil da foregår koncerterne efter de gældende restriktioner.

Nogle af de kunstnere, som allerede nu er booket, er Fabräk, Lucky Lo, SåForSatan, Søn, Prisma med flere. Navne, som læseren måske ikke umiddelbart genkender, men som allerede nu står til at skulle spille på de store festivaler til sommer, og som er højt rost af anmelderne, slår han fast og fortsætter:

– Nu kan du opleve dem på den lille intime scene i Raschs Pakhuz, inden de bliver store.

Høj kvalitet

Kim Andersen oplyser, at gruppen bag Club Rising er aldersmæssigt bredt sammensat, men fælles for alle er en passion for musik, og et ønske om at Bornholm får et tilbud, hvor man kan opleve nyskabende bands af høj kvalitet, som man måske ikke kender endnu – og altså til en pris, der ikke skræmmer nogen fra at deltage.

For at blive medlem af Club Rising, skal man finde gruppen på Facebook og ansøge om medlemskab, hvilket er gratis. Til sin første Club Rising koncert vil man få sit medlemskort ved indgangen, og medlemmer kommer ind for 30 kroner til alle arrangementerne, mens det vil være væsentligt dyrere for ikke-medlemmer.