Bornholmske malere i tid og rum

Bornholmske malere i tid og rum
NOTITS | 9. JUL 2024 • 16:00
NOTITS
9. JUL 2024 • 16:00

Svanekegården byder velkommen til ny udstilling, der viser dele af Kim Kofods samling.

I juli måned kan man opleve en kunstudstilling, der viser maleri, grafik, akvarel, collage og skulptur skabt af bornholmske kunstnere.

Udstillingen er baseret på en del af kunstsamler Kim Kofods private samling, som omfatter værker af både velkendte kunstnere som Oluf Høst og Ole Christensen, samt nyere talenter som Linnea Jensen og Betina Kofmann.

Alle de udstillede kunstnere har enten boet på Bornholm eller haft en særlig tilknytning til øen gennem forskellige perioder.

Udstillingen kører frem til 4. august, og den spænder fra ældre værker til nutidige kunstværker og dækker en bred vifte af kunstneriske udtryk fra frisk til landskabsmaleri.

Kim Kofods Kunsthandel

Lige ved siden af Bager Dam i Åkirkeby finder man Kim Kofods kunsthandel.

Han er opvokset i Rønne, hvor han tidligt blev introduceret til kunsten og øens kulturarv. Gennem mange års arbejde har han opnået en forståelse for den bornholmske malerkunst, og han besøger jævnligt lokale kunstnere i deres værksteder samt deltager aktivt på diverse auktioner i Danmark og Sverige.

Bornholms kunsthandel fungerer som et samlingspunkt for kunstinteresserede besøgende, hvor han generøst deler ud af sin omfattende viden, om de mere end 150 kunstnere, som er repræsenteret i hans samling.

"For dem der ønsker at dykke dybere ned i Bornholms kunstneriske verden, er et besøg fordi og se Kims udstilling en uforglemmelige oplevelse."

Det skriver Svanekegården, som er arrangører af arrangementet, i en pressemeddelelse.