Smadrede hjertestarter: To personer anholdt

Smadrede hjertestarter: To personer anholdt
Foto: Katrine Westh Sørensen
NYHED | 6. OKT 2024 • 08:09
NYHED
6. OKT 2024 • 08:09

Politiet rykkede lørdag aften ud til en hændelse i Tejn, der endte med, at to personer blev anholdt.

Da Tidende søndag morgen ringer til Bornholms Politi for at spørge til nattens hændelser, lægger vagthavende ud med at konstatere, at der er en lidt længere historie i døgnrapporten.

Den historie starter allerede lørdag aften.

Klokken 18.52 rykker politiet ud til Tejn, hvor anmeldelsen lyder, at en mand på 36 år og en kvinde på 34 år - begge fra Rønne-området - er udadreagerende på gaden ved havneområdet ved brugsen. I anmeldelsen lyder det også, at der er blevet smadret nogle ting - blandt andet en hjertestarter og en bagrude i en bil.

I den forbindelse støder nogle andre personer til, som forsøger at tilbageholde de to, og i den forbindelse opstår der noget tumult.

Sagen ender i første omgang med, at begge bliver anholdt, og at den 34-årige kvinde bliver sigtet for vold mod en person, mens den 36-årige mand bliver sigtet for to tilfælde af hærværk, da det er politiets opfattelse, han har knust ruden i en hjertestarter og bagruden på en bil. Manden bliver ligeledes sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af voldelig optræden, fortæller vagthavende.

De to personer bliver taget med til politigården i Rønne, hvorfra de bliver løsladt lige før midnat.

Men historien stopper ikke her.

For klokken halv tre støder politiet igen på de to personer. Denne gang i Ellekongstræde i Rønne, hvor de to ifølge politiet har indladt sig i et skænderi, fortæller vagthavende. Den hændelse medførte dog ikke nogle sigtelser, da parterne blot blev skilt ad og sendt videre i byen.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT