36-årig nexøbo idømt fængselsstraf

NOTITS | 16. AUG 2024 • 17:00
NOTITS
16. AUG 2024 • 17:00

Tre måneders fængsel, 10.500 kroner i bøde samt frakendelsen af førerretten i ti år. Sådan lyder væsentlige dele af den straf, en 36-årig mand fra Nexø fredag blev idømt ved Retten på Bornholm.

En 36-årig mand fra Nexø er fredag blevet idømt tre måneders ubetinget fængsel efter at være fundet skyldig i en lang række forhold. Manden var tiltalt for ikke mindre end ti forhold ved Retten på Bornholm.

Blandt andet for at have været i besiddelse af 665 såkaldte Ksalol-piller og et regnskab ved ankomst til Rønne med færgen fra Ystad den 25. juni i år med henblik på videresalg til andre. Politiet fandt også manden være i besiddelse af otte Quetiapin-tabletter uden lovlig recept.

Manden er blandt andet også fundet skyldig i på samme tidspunkt at have været i besiddelse af ikke mindre end syv knive af forskellig slags og et knojern uden et anderkendelsesværdigt formål samt under skærpende omstændigheder.

Den 25. juni var dog ikke første gang, politiet stiftede bekendtskab med manden. Han er nemlig også dømt for den 30. januar i år på Sagavej i Rønne at være i besiddelse tre viagrapiller uden lovlig recept, 26 metadonpiller til eget brug, en baton, der er en amerikansk politistav, samt en springkniv. Manden var her også i besiddelse af et nødblus uden tilladelse.

Nexøboen kørte den 18. juni i år lidt efter klokken syv om morgenen tilmed også bil ved Hvide Sande, selvom han havde indtaget bevidsthedspåvirkende stoffer uden recept og ikke noget kørekort.

Den 36-årige er tidligere prøveløsladt i 2022, hvorfra der var en reststraf på 41 dage. Denne straf kommer oven i de tre måneder, manden er idømt fredag, oplyser retten. Manden skal også betale en bøde på 10.500 kroner og desuden får han frakendt førerretten i 10 år.

Manden har udbedt sig betænkningstid i forhold til om han vil anke dommen til landsretten.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT