Trump vil belønne familiers egen ældrepleje med skattefradrag

28. OKT 2024 • 02:19UDLAND

Melania Trump holdt for første gang tale til et Trump-vælgermøde, da hun i New York City introducerede ham.

Donald Trump vil give et skattefradrag til de amerikanere, der tager sig af plejekrævende familiemedlemmer.

Det siger den republikanske præsidentkandidat under et vælgermøde i den verdensberømte arena Madison Square Garden i New York City natten til mandag ifølge mediet CNN.

- Det er på tide, at de bliver anerkendt, tilføjer Trump.

Ekspræsidenten uddyber ikke, hvordan skattefradraget skal gives, og hvor højt han ønsker, at fradraget skal være.

Under vælgermødet sætter også Trump yderligere ord på hans ambitioner for den amerikanske økonomi.

- Hvis jeg vinder, vil vi hurtigt opbygge den største økonomi i verdenshistorien. Hvilket er det, vi gjorde i den seneste præsidentperiode. Vi vil hurtigt nedkæmpe inflationen, og vil ganske enkelt gøre USA økonomisk bæredygtigt igen, siger han.

Trump langer under vælgermødet ud efter Demokraternes præsidentkandidat og USA's nuværende vicepræsident, Kamala Harris, som han beskylder for at have ødelagt USA.

- Du har ødelagt vores land. Det vil vi ikke finde os i længere, Kamala. Du er fyret. Ud med dig. Ud med dig. Du er fyret, siger Trump til folkemængden i arenaen ifølge nyhedsbureauet AFP.

Inden ekspræsidenten gik på scenen, blev han introduceret af sin hustru, Melania Trump.

Ifølge NBC News er det første gang, at den tidligere førstedame holder en tale ved et vælgermøde under denne valgkamp. Hun deltog dog i Republikanernes partikonvent i sommer.

- I generationer har denne by produceret USA's mest frygtløse ledere, som har ændret verdenshistorien. New York City og Amerika har brug for at få sin magi tilbage, sagde hun, inden hun bød Donald Trump velkommen på scenen.

Der er plads til 20.000 tilskuere i arenaen, der ligger i delstaten New York.

Flertallet af vælgerne i delstaten har stemt demokratisk ved samtlige præsidentvalg siden 1988. Umiddelbart er der intet, der tyder på, at det bliver anderledes ved dette valg.

Syv stater ser lige nu ud til at blive afgørende for udfaldet af præsidentvalget, der afvikles 5. november. Det er Arizona, Nevada, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, North Carolina og Georgia.

/ritzau/

MESTE LÆST UDLAND (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT