Emily Pedersen falder tilbage på finaledag i Kina

6. OKT 2024 • 10:46SPORT

I stedet for en duel om sejren endte Emily Pedersen uden for top-10 efter en ujævn afslutning søndag.

Trods en lovende start på finalerunden kunne den danske golfspiller Emily Pedersen ikke følge med de bedste søndag ved Aramco Team Series i Kina. Turneringen er en del af Ladies European Tour.

En runde i et enkelt slag under par sendte hende tilbage fra en delt fjerdeplads til en slutplacering som delt nummer 15 i samlet ni slag under par.

Turneringen blev vundet af franskmanden Celine Boutier i 19 slag under par.

Det startede ellers lovende for den 28-årige dansker søndag. Med birdies på de to første huller bød hun sig for alvor til i topfeltet.

En ny birdie på hul 6 gav løfter om en stor runde og et topresultat, men hun formåede ikke at holde momentum.

Mens de øvrige spillere helt fremme på scoretavlen fortsatte med producere birdies, gik det den modsatte vej for Emily Pedersen.

På hul 7 og 12 måtte hun notere bogeys, og lynhurtigt var toget kørt uden hende. I stedet kom hun til at kæmpe for at holde sig i top-10.

Da hun noterede endnu en bogey på hul 16, blev også det svært, og selv med en birdie på sidste hul og en score for dagen under par kunne hun ikke klemme sig ind blandt de ti bedste i den individuelle del af turneringen.

Som turneringsnavnet antyder, var der også en holdturnering.

Midt i september var Emily Pedersen en del af det europæiske hold, som tabte Solheim Cup-dysten mod USA.

Fem gange i karrieren har hun triumferet på Ladies European Tour. Senest var dog i det meget succesfulde 2020, hvor hun vandt fire turneringer.

Med til historien hører også, at hun siden har spillet en del på den amerikanske LPGA Tour.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT