Eksspiller undskylder for upassende beskeder til kolleger

24. AUG 2024 • 02:15SPORT

Jermaine Jenas undskylder over for sin familie, men afviser at noget ulovligt skulle være fundet sted.

Den engelske tidligere landsholdsspiller Jermaine Jenas undskylder i et interview med avisen The Sun til sin familie, at han sendte "upassende beskeder" til to kvindelige kolleger.

Jermaine Jenas har i en årrække arbejdet som kommentator og fodboldekspert for mediet BBC, men blev torsdag fyret, efter at det kom frem, at han havde sendt beskederne til sine kolleger.

Over for The Sun siger Jermaine Jenas, at han skammer sig over sagen, men understreger, at der ikke er foregået noget ulovligt, og at beskederne er blevet sendt til to voksne personer, som har givet samtykke til at modtage dem.

- Jeg har svigtet mig selv, min familie, mine venner og mine kolleger, og jeg skylder alle en undskyldning. Særligt de kvinder, som jeg skrev med. Mange, mange gange undskyld, siger Jenas.

Han fortsætter med at sige, at han beklager over det, som han har tvunget sin familie igennem.

- Det forholder sig nok sådan, at jeg har et problem. Jeg saboterer tingene for mig selv, og jeg har en selvdestruktiv adfærd, særligt hvad angår mit forhold, og jeg ved, at jeg har brug for hjælp. Og jeg får hjælp, siger Jenas.

- Inden alt det her blev offentligt, gik jeg til min læge, og efter en lang snak fik jeg en aftale med en terapeut for at tackle de her problemer, finde ud af hvor de kommer fra, og hvorfor jeg gør de her ting og sårer dem, jeg elsker.

Han erkender over for avisen, at han betragter sine beskeder med kvinderne som en form for utroskab. Også selv om han aldrig har haft et fysisk forhold til dem, siger han.

Jermaine Jenas fik sin professionelle debut for Nottingham Forest i 2001. Han spillede siden for Newcastle, Tottenham, Aston Villa og Queens Park Rangers.

Han fik desuden i alt 21 kampe for det engelske landshold.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT