Delaney er usikker på omfanget af ny skade

4. OKT 2024 • 06:45SPORT

Thomas Delaney udgik med en skade mod Jagiellonia Bialystok, men ved ikke, hvor slemt det står til.

Med Thomas Delaney som en del af den centrale midtbane har FC København på det seneste hævet sit niveau i Superligaen.

Torsdag aften var den 33-årige københavner også en del af den første halve time af kampen mod Jagiellonia Bialystok i Conference League, før han måtte udgå med en skade.

Han tog sig i første omgang til baglåret og forsøgte at kæmpe videre. Men kort efter måtte han lade sig udskifte. Han kom først for nylig tilbage efter at have misset en del af sæsonens første kampe og ved ikke, hvor længe han denne gang må sidde ude.

- Jeg mærkede noget, og så vi må se. Jeg ved det ikke, siger han fåmælt.

Spørgsmål: Frygter du, at det kan være noget alvorligt og længerevarende?

- Jeg ved det ikke, men jeg tror det ikke, lyder det fra midtbanespilleren.

Stort set simultant med udskiftningen af Delaney faldt FC Københavns dominans i torsdagens hjemmekamp. Værterne tillod de polske mestre at score to gange og vende kampen i anden halvleg.

Det resulterede i en 2-1-sejr til Jagiellonia. Et resultat, der virkede utænkeligt i opgørets indledning.

- Jeg så ikke hele anden halvleg, for jeg var inde for at få behandling. Men der var lidt mere uro, end vi gerne ville have.

- Vi har talt meget om at have et godt flow. Selv om vi har vundet med et mål, har vi været tilfredse med flowet i kampen. Det kunne vi ikke være i dag (torsdag, red.), og det er nok derfor, vi ikke får det resultat, vi havde ønsket, forklarer Delaney.

Ud over Delaney må FCK for tiden undvære Nicolai Boilesen og Roony Bardghji, der begge er langtidsskadede. Også Rasmus Falk, Jordan Larsson, Birger Meling og Munashe Garananga er for tiden på skadeslisten.

FCK møder på søndag Silkeborg, før der venter en landsholdspause.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT