Bundproppen taber pusten og taber klart i Aalborg

9. OKT 2024 • 21:21SPORT

Ishockeyholdet Rødovre Mighty Bulls var foran 3-0 efter 11 minutter, men fik tæv af topholdet Aalborg Pirates.

Førerholdet slog bundproppen på isen i Aalborg onsdag aften, hvor der ellers kortvarigt var bagt op til en overraskelse.

I løbet af kampens første 11 minutter havde gæsterne fra Rødovre Mighty Bulls bragt sig foran 3-0, men endte med at tabe 4-9 i Sparekassen Danmark Isarena.

Rødovre har endnu til gode at vinde en kamp i regulær spilletid i denne sæson. Kun en enkelt gang er holdet gået fra banen med en sejr, og det var efter straffeslag.

Af samme årsag var holdet stærkt undertippet i onsdagens svære udekamp, men scoringer af Sebastian Strømstad, Jacob Sebastian Bojesen Böll og Sami Moilanen gav pludselig håb om et chokresultat.

Men forskellen mellem holdene begyndte hurtigt at vise sig på den nordjyske is.

Joonas Niemelä åbnede ballet for værterne og bragte allerede før udgangen af første periode Aalborg foran 4-3 med sit tredje mål.

I anden periode smuldrede det for alvor for Rødovre, som på et kvarter lukkede yderligere tre mål ind og tabte afgørende terræn.

Dominansen fra hjemmeholdets spillere var suveræn, og skudstatistikken på 44-9 i Aalborgs favør fortæller alt om den aktuelle forskel på de to hold.

Derfor var det heller ikke misvisende, at Aalborg i tredje periode hamrede yderligere to søm i kisten.

Aalborg topper Metal Ligaen med 24 point for 11 kampe, mens Rødovre er sidst med blot fem point.

Nærmeste konkurrent i jagten på en slutspilsplads er Frederikshavn White Hawks, som også løb ind i et nederlag onsdag aften.

På udebane mod Herning Blue Fox tabte nordjyderne 3-6 og er næstsidst i rækken med otte point. Herning er nummer fem.