AGF-spiller er målløs efter afklapsning: Skandaløst ringe

22. APR 2024 • 21:37SPORT

Frederik Tingager havde svært ved at fatte, at han og AGF kunne løbe ind i et nederlag på 2-7 i Farum.

AGF fik sig en fodboldlektion, da klubben mandag aften var på besøg hos FC Nordsjælland i Superligaen.

Værterne sprudlede og bankede aarhusianerne med 7-2, og det havde AGF-forsvarsspiller Frederik Tingager svært ved at sætte ord på efter kampen.

- Det var skandaløst ringe, siger den rutinerede stopper til Viaplay og beklager over for de medrejsende fans.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det er den dårligste kamp, jeg har været med til i min tid, siger Frederik Tingager.

AGF har i denne sæson været stærke på defensive dødbolde, men mandag scorede FCN to mål på netop dødbolde. De to mål bragte nordsjællænderne på 3-1 i første halvleg, og så blev det svært for AGF.

- Jeg kan ikke finde forklaringen lige nu. Vi skal hjem og se os selv i spejlet og tage de tæsk, der kommer. Det er fair, når man taber 2-7. Det har jeg aldrig prøvet før, siger Frederik Tingager.

Med 11 point op til FC København og FC Nordsjælland på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen er AGF nu reelt ude af kampen om medaljer i Superligaen.

Samtidig har aarhusianerne formentlig meget opmærksomhed fokuseret på den pokalfinale, der venter inden længe. Men Frederik Tingager lover, at AGF-spillernes motivation for at præstere i Superligaen er intakt.

- Ellers skal vi ikke spille. Så må nogen andre spille. Det her er en kæmpe mavepuster. Vi skal grave dybt og finde noget helt andet frem, siger Frederik Tingager til Viaplay.

AGF møder FCK i næste superligarunde.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU