Målet for årets campusdyst ændrede sig undervejs: Vil snakke mere om hadtale

Målet for årets campusdyst ændrede sig undervejs: Vil snakke mere om hadtale
15-årige Raot Piong Be Ji var en del af gruppen, der fik diplom for deres video om at tænke, før man taler. Foto: Sarah Thun Kristensen
NYHED | ABONNENT | 10. NOV 2023 • 15:36
NYHED | ABONNENT
10. NOV 2023 • 15:36

Målet for ugen på Campus var at tænke innovativt og være kreativ, men emnet om hadtale overtog dagsordenen, og også lærerne har lært en masse i løbet af den seneste uge, fortæller Thomas Peer Bruun.

Der er fyldt godt op på trappetrinene ned til hallen på Campus Bornholm, og der er småsnak i luften, mens de sidste ankommer nogle minutter for sent. Ude på parkeringspladsen sniger nogle af eleverne sig væk inden den afsluttende paneldebat og prisuddeling, som skal afgøre, hvem der har tænkt mest kreativt i løbet af temaugen.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning