Virksomhed i klemme med tysk professor om ordre på 10.000 plader chokolade

Virksomhed i klemme med tysk professor om ordre på 10.000 plader chokolade
– Vi er ikke vant til at skulle være mistroiske. Vi arbejder altid ud fra, at vi vil andre det bedste og går ud fra, at andre også vil os det bedre. Men det her er også tænkt som en advarsel - pas nu på. Der er nogle fælder derude, siger Heidrun Koefoed. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 14. JAN 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
14. JAN 2023 • 05:30

Da Heidrun og Hans Jørn Koefoed, der driver virksomheden Pure Rainforest Chocolate, blev kontaktet af en potentiel kunde i Tyskland, øjnede de en mulighed for at få deres varer ud på det tyske marked og støtte et godt projekt. Men forløbet tog en uventet drejning, og nu står de tilbage uden aftale og med manglende indtjening, der kan få konsekvenser for deres fremadrettede forretninger.

En tysk professor, et regnskovsinstitut og en mulig ordre på 10.000 plader chokolade. Det lyder som begyndelsen på en dårlig vittighed, men det er omdrejningspunktet for et noget kuriøst forløb, der har endt med at efterlade ægteparret Heidrun og Hans Jørn Koefoed både forundrede og i lidt af en økonomisk kattepine.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her