Valgets vigtige spørgsmål: De unges formand vil have mere sex på skemaet

Valgets vigtige spørgsmål: De unges formand vil have mere sex på skemaet
Niklas Stenbye. Privatfoto
NYHED | ABONNENT | 5. OKT 2022 • 16:00
NYHED | ABONNENT
5. OKT 2022 • 16:00

Folketingsvalget blev onsdag udskrevet og finder sted den 1. november. I den anledning har Tidende stillet spørgsmålet "Hvad, synes du, er det vigtigste et nyt folketing kan gøre for Bornholm?" til en række personer.

Formanden for Ungerådet på Bornholm, Niklas Stenbye:

– Som privatperson ser jeg det som utrolig vigtigt, at et nyt folketing sætter sig i spidsen for at investere massivt i forsvaret, så vi som Danmarks forpost kan føle os sikre i en usikker tid.

– Derudover mener jeg, at udligningsreformen skal gennemses, og så skal folkeskolereformen rulles tilbage, så vi kan få sikret en bedre folkeskole, men også se på mulighederne for at forbedre vilkårene for de danske privat- og friskoler. Som formand for Ungerådet håber jeg selvfølgelig, at Folketinget tager fat i en ansvarlig klimaindsats, som lytter til de unge.

– Derudover håber jeg, at der bliver arbejdet på at forbedre seksualundervisningen for de danske unge samt at forbedre psykiatrien markant.

Følg med i kommentarerne om valget på Tidende.dk.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?