Kokken Truberg takker corona for nyt koncept
Frank Truberg måtte retænke sin cateringvirksomhed, da corona brød ud. I dag laver han mad til små selskaber, og det har ifølge ham vist sig at være en god forretning. Arkivfoto: Berit Hvassum

INTERVIEW | GUDHJEM | MEDLEM
24. NOV 2021 • 14:00

Kokken Truberg takker corona for nyt koncept

Kokken og 'cateren' Frank Truberg retænkte sin forretning, da corona brød ud. Og ifølge ham er det aldrig gået bedre end nu.
Hvor andre virksomheder i restaurationsbranchen melder om problemer med aflyste julefrokoster, kan kokken Frank Truberg i Gudhjem melde om godt med arbejde i sin cateringvirksomhed, som han kører ved siden af leveringen af maden til Klippebo Plejecenter.

Vil du have adgang til Tidende



Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder