Selvom der sikkert kunne tjenes væsentligt mere på at fylde restauranten op igen og igen i løbet af en lørdag i juli, så rives skærverne, flaget hejses og der festes for dem, der har deres mærkedag om sommeren.
– Her kommer bornholmerne først, for de fylder jo også år i højsæsonen, og jeg må være ærlig og indrømme, at de støtter os også tilbage. Det er dem, der holder os kørende i januar og februar, forklarer hun.
Hun oplever af og til, at turisterne mukker lidt og synes, at det er for dårligt, hvis restauranten er lukket for offentligheden, men når der er sølvbryllup, så er der jo sølvbryllup, mener hun.
– Og det forstår de også, når man lige forklarer det. Sådan har vi altid gjort. Bornholmerne kommer først, også selvom der er havnefest i byen.
Både nytårsmaden, julefrokoster, selskaber, Mortens aften og et kommende arrangement med stegt kalvelever er påfund, der har været med til at holde restauranten i gang både sommer og vinter.