Kendt grillbar sat til salg

Kendt grillbar sat til salg
Foto: Anders Liljeroth
NYHED | NEXØ | ABONNENT | 26. SEP 2022 • 20:30

Stedet beskrives som et veldrevet fastfood-sted med en god stabil omsætning.

 

Efter en meget travl sæson, hvor byen har været fuld af turister, har Ditte Lyster Andersen, der har drevet Nexø Havnegrill siden 2010, valgt at sætte grillbaren til salg.

– Det er blevet for hårdt for mig at drive den alene. Det er en hård branche, og det er derfor, jeg vælger at sætte den til salg. Så nu skal jeg passe lidt på mig selv, fortæller hun.

Grillen bliver af Rønne Ejendomshandel, der har fået grillen til salg, beskrevet som et veldrevet fastfood-sted med en god stabil omsætning. Og der skrives videre, at grillen er attraktivt beliggende midt i hjertet af Nexø By.

Nexø fik denne sommer en helt ny bypark, hvor området lige bag grillbaren er blevet lukket helt af, og der er blevet lagt rullegræs ud på et stort areal. I byen åbnede denne sommer også en sandsskulpturpark, som også har været med til at tiltrække mange mennesker.

Nye planer for bymidten arbejdes der fortsat på, og derfor er der god grund til, at Rønne Ejendomshandel kan reklamere grillbaren som beliggende i en by, der er i rivende udvikling, og hvor fremtiden tegner lyst.

Prisen for Nexø Havnegrill er sat til 2.275.000, og ud over bygningen, der er fra 1996, får en ny køber alt tilhørende industriudstyr med. Grillen har desuden et udvendigt serveringsareal på 57 kvadratmeter, fremgår det.