Gorm's er et koncept fra 2008, der formentlig er mest kendt for pizza. Men Gorm's er mere end pizza. Det er et koncept, der står på tre ben: Restauranter, pizzabarer og events. Kristian Nielsen står for events, hvor han har at gøre med alt fra festivaler til konfirmationer, der spørger efter pizza fra Gorm's.
Konceptet på Solgården bliver noget ganske særligt, da det hverken bliver en entydig restaurant, pizzabar eller andet man kender fra Gorm's. Man vil kunne få både pizza, klassiske italienske delikatesser, vin, øl, is, og om det er en konfirmation eller et bryllup er Solgården også til rådighed.
– Det bliver en sæsonbetonet pop op-restaurant, som favner bredt. Vi prøver at køre et relativt snævert menukort med gode råvarer.
– Det bliver et sammensurium af alt, hvad Gorm's laver, og det bliver meget lokalt. Vi er sådan set bare blevet forpagtere af nogle lokaler på Solgården, som Bjørn Beyer ejer. Vi forpagter restaurationsdelen og deres selskabslokaler, hvor vi laver en sæsonrestaurant fra start påske til og med efterårsferien. Derudover har vi sat gang i lidt selskabspakker i forhold til konfirmationer og bryllupper og så videre, der kan ligge uden for sæson, siger Kristian Nielsen.
Fortæller Kristian Nielsen også, at de forventer, at man kan komme forbi og købe italienske snacks, antipasti, pølser og ost. Han betragter projekter som at være den gode nabo, som man måske aldrig har fået. En af de naboer, der altid har tid til en snak, en kold øl, et godt glas vin og friskbagt brød, som de byder på. Det har de i hvert fald tænkt sig at gøre på Solgården, hvor også en slags kiosk med morgenbrød og andet skal åbne.