– Det var et spørgsmål om, at hvis vi skulle nå videre med drømmene for Solgården, så kræver det en pæn stor investering. Det var grundlaget for beslutningen. Der var nogle partnere, der ikke ønskede at gå den vej, og andre som ønskede. Og så indgik vi et forlig, siger Bjørn Holm Beyer.
– Solgården har tidligere været pensionat og lejrskolested, og det er blevet renoveret over flere omgange, så det er mere blevet et decideret lejlighedshotel. Til det har der været en gildesal/festsal, som dem der bor på Solgården har kunnet benytte sig af. Fra slutningen af 2020 til nu har vi lavet en meget stor renovering af Solgården og en aktivering af gildesalen, så den kan blive til en skøn restaurant, og vi kan bruge salen og den dertilhørende store have, siger Bjørn Holm Beyer.
En kulinarisk profeti
Aktiveringen af gildesalen, studietiden med Gorm Wisweh, hans succes med pizzaer og Bjørn Holm Beyers iværksætterånd har sammen ført til en nærmest selvopfyldende profeti, hvor Gorm Wisweh åbner restaurant i Bjørn Holm Beyers lokaler. Indtil videre skal Gorm's være en pop op-restaurant. De har indgået en "luftig" kontrakt, som Bjørn Holm Beyer kalder det. I sidste ende handler det om, at alle skal være tilfredse med projektet. Både Aarsdale, Gorm's og Solgården.
– Der skal ligge en Gorm's så længe, det giver mening. Det skal give mening både for Gorm’s og for mig og for Aarsdale. Og hvis det bliver noget, som folk holder af, så bliver det noget, vi kan gøre mere fast, tænker jeg.