– Den er så smuk og flot. Lige nu er det en udlejningsejendom, og det skal det blive ved med at være. Så er der også en ejerglæde ved at have en ikonisk bygning, siger Bjørn Holm Beyer.
Derudover står han, sammen med blandt andre sin far, for al import til Danmark af San Pellegrino, der er kendt for brusende vand i grønne flasker. Har har også startet festivalen Dining Week, hvor en stor del af landets restauranter holder åbent med gode tilbud og festivalmenuer. Men i 2020 kastede han sig fol alvor ind i Solgården. Han har været en del af en ejerkreds længe, heriblandt med sin far, og nogle af farens venner. I slutningen af 2020 valgte de at købe de andre ud af det og få gang i de ideer, de havde omkring stedet.
– Det var et spørgsmål om, at hvis vi skulle nå videre med drømmene for Solgården, så kræver det en pæn stor investering. Det var grundlaget for beslutningen. Der var nogle partnere, der ikke ønskede at gå den vej, og andre som ønskede. Og så indgik vi et forlig, siger Bjørn Holm Beyer.
– Solgården har tidligere været pensionat og lejrskolested, og det er blevet renoveret over flere omgange, så det er mere blevet et decideret lejlighedshotel. Til det har der været en gildesal/festsal, som dem der bor på Solgården har kunnet benytte sig af. Fra slutningen af 2020 til nu har vi lavet en meget stor renovering af Solgården og en aktivering af gildesalen, så den kan blive til en skøn restaurant, og vi kan bruge salen og den dertilhørende store have, siger Bjørn Holm Beyer.