– Erfaringen fortæller os, at man ikke kan leve af turister. Vi holder også åbent uden for sæsonen, og dermed signalerer vi også, at vi gerne vil være til for bornholmerne. Det er jo også altid de lokale, man spørger efter gode råd til restauranter og så videre. Derfor skal vi også gøre os gældende hos bornholmerne, siger Gorm Wisweh
Menuen på stedet bliver som bekendt præget af pizza, der er Gorm's kendetegn. Resten af menuen ved man ikke helt endnu, hvordan tager sig ud. Men Gorm Wisweh har allerede en klar idé om, hvordan bornholmsk-italiensk mad skal smage, hvordan oplevelsen skal være, hvad gæsterne vil have og hvordan det bliver at spise det, der er placeret foran én.
Blandt andet har han en idé om, at der selvfølgelig skal røget fisk på menuen. Det er i hvert fald et bud på, hvordan man bruge det bornholmske spisekammer, og mon ikke Gorm Wisweh har noget i ærmet, der giver røget fisk et italiensk twist. Menuen har han lidt endnu til at overveje. Næste år ser den formentlig anderledes ud. Og næste år igen er den forhåbentligt bedre.
– Vi vil gerne rykke den et nøk op i niveau og kvalitet for hvert år, vi er her, siger Kristian Nielsen.