Camping hitter i sommer: 'Vi synes selvfølgelig kun, at det er pragtfuldt'

Camping hitter i sommer: 'Vi synes selvfølgelig kun, at det er pragtfuldt'
Hos DCU-Camping Rønne Strand – Galløkken har man i år oplevet stor interesse fra helt nye campister. Foto: PR.
NYHED | RØNNE
10. JUN 2022 • 07:33
Henrik Nielsen
Journalist

DCU-Campings plads i Rønne ser frem til en god sommer med mange nye campister.


Ifølge en ny undersøgelse fra Dansk Erhverv har de seneste måneders energikrise, krig og inflation lagt en dæmper på rejsefeberen. I april var kun 36 procent af danskerne klar til at rejse udenlands, og flere kigger på feriemulighederne inden for landets grænser. Det mærkes tydeligt på landets campingpladser, fortæller Dansk Camping Union i en pressemeddelelse.

– Vi har fået rigtig mange henvendelser fra helt nye campister i år. Det handler både om, at corona har fået flere til at få øjnene op for, hvor skønt det er at holde ferie hjemme i Danmark, men der er også mange, der ikke har lyst til at rejse ud, som verden ser ud lige nu, siger Bo Bech fra DCU-Camping Rønne Strand – Galløkken i pressemeddelelsen.

Mange nye gæster

Hos DCU-Camping Rønne Strand – Galløkken er bestillingerne væltet ind, og det er ifølge landsformand Anne-Vibeke Isaksen i Dansk Camping Union et billede, der går igen flere steder.

På den lokale campingplads glæder værten sig over udsigterne til endnu flere campister.

– Vi synes selvfølgelig kun, at det er pragtfuldt med så mange nye gæster på pladsen. Det er jo også folk, der kommer rundt på øen og besøger en masse af de andre steder, der er værd at se, siger Bo Bech.

Dansk Camping Union varetager danske campisters interesser og optræder som bindeled mellem danske campister og campingbranchen. Unionen driver 20 campingpladser i Danmark, deriblandt DCU-Camping Rønne Strand – Galløkken.