– Der, hvor der er toiletter og køkken, vil vi gerne have lavet om til restaurant, og der bliver butik og køkken herude i stedet for, siger han med henvisning til restauranten, som trænger til en kærlig hånd, og derfor er lukket for spisende gæster.
– Det bliver en større ombygning, og det skal planlægges mere, og selvfølgelig skal vi også have alle tilladelser fra kommunen på plads. Så vi har sagt, at i år kører jeg det som et 'filantropisk sommerprojekt', hvor vi har det sjovt og prøver nogle ting af. Så går jeg igang igen til foråret, og kører den en sæson mere, som det er nu, og efter sæsonen i 2023 håber vi på, at vi kan begynde at bygge om, fortæller Claus Jørgensen.
På den kortere bane er målet først og fremmest at få udvidet åbningstiderne til alle dage til frokost. Og det er helt bevidst, at han vil satse udelukkende på frokost.
– Der er mange flere, der går forgæves til frokost. Og der er flere, der bor i Svaneke og Nexø, og hvis de skal spise til aften og får en flaske vin, så kører de jo ikke hertil og kører hjem igen. Så jeg tænker, det er bedre at starte med kun frokost.
Claus Jørgensen fortæller også, at han leger med en idé om på sigt at åbne et pop-up arrangement om aftenen, så restauranten ikke bare står tom hver aften, når frokosten er overstået.
– Så hvis man er otte personer eller derover, kan man reservere bord, og så laver jeg et langbord og serverer mellem fem og otte små retter. Det tænker jeg bliver den sjoveste del i fremtiden, da det gerne skulle blive som at invitere folk hjem til mig selv.