I er netop flyttet fra en ø til en anden, ser I nogle ligheder?
– Der er mange ligheder for Tåsinge kontra Bornholm. Vi er vant til det stille liv – dog drysset med travlhed – og det fortsætter vi forhåbentlig med. Men livet i en mindre by, hvor alle kender alle, er noget vi kender til i allerede, så der tror jeg, at vi har nogle fordele. Vi kommer allerede fra et sted, hvor man hilser på dem, man møder, om det er nogle man kender eller ej, man er ikke så anonym som i de store byer, og det er noget, vi tager med os.
Du er oprindeligt kontoruddannet, men har igennem mange år drevet landbrug og gårdbutik på Fyn, hvor I også producerede fødevarer – hvor stammer interessen for mad fra?
– Vores fælles interesse for fødevarer og mad er delvist medfødt og delvist udviklet med årene. Vi er så "skadet", at når vi har spist morgenmad, så er samtalen hurtigt i retning af; Hvad skal vi have til aftensmad?. Vi har i mange år været selvforsynende med kød og grønsager og har haft alle muligheder for at få god og dejlig mad altid. Heldigvis har vi haft relativt hårdt fysisk arbejde, så vi har forbrændt meget i løbet af en dag.
Hvad er dit mest uforglemmelige måltid?