– Vi har jo altid boet på en ø, dog en noget mindre ø, men til gengæld brofast. Men Bornholm kan noget med naturen, og vi er vildt fascineret af den forskelligartede natur, øen har. Det er alt fra klipper, skov, strand, bakket terræn og fladt terræn – og vi bruger det, alt det vi kan. Vi er begge født og opvokset på Tåsinge og har boet der altid, og det sydfynske øhav er også skønt og smukt. Men nu trængte vi bare til at der skulle ske noget andet.
I er netop flyttet fra en ø til en anden, ser I nogle ligheder?
– Der er mange ligheder for Tåsinge kontra Bornholm. Vi er vant til det stille liv – dog drysset med travlhed – og det fortsætter vi forhåbentlig med. Men livet i en mindre by, hvor alle kender alle, er noget vi kender til i allerede, så der tror jeg, at vi har nogle fordele. Vi kommer allerede fra et sted, hvor man hilser på dem, man møder, om det er nogle man kender eller ej, man er ikke så anonym som i de store byer, og det er noget, vi tager med os.
Du er oprindeligt kontoruddannet, men har igennem mange år drevet landbrug og gårdbutik på Fyn, hvor I også producerede fødevarer – hvor stammer interessen for mad fra?