Venstreformand: Sælg Dams Gård

Venstreformand: Sælg Dams Gård
Jens Møller Jensen mener, at det mest fornuftige vil være at sælge Dams Gård til en entreprenør, der for eksempel kan indrette boliger i gården. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| ABONNENT | 20. JUN 2021 • 09:37
Holger Larsen
Journalist
| ABONNENT
20. JUN 2021 • 09:37

I Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen er der mindst et par holdninger til, hvad der skal arbejdes videre med i forhold til planerne om at etablere et kulturhus i Dams Gård i Rønne. Hos Venstre Vestbornholms formand, Jens Møller Jensen, er anbefalingen klar:

– Opgiv projektet. Sælg gården og lad driftige entreprenører udvikle den til noget nyttigt – læs: noget som har markedsværdi, skriver Jens Møller Jensen i beretningen, som blev aflagt ved Venstre Vestbornholms generalforsamling.

– Man har planer om at smide 40 millioner kroner efter noget? Ja, efter hvad? Flytning af biblioteket? Tak! Men nej tak! Det står efterhånden klart, at det er svært at finde ud af, hvad man skal bruge de mange rare penge til. Omvendt står det klart, at kommunen skal ud i en sparerunde på cirka 40 millioner kroner i forbindelse med budgetlægningen for 2022. Så der er måske en sammenhæng her, skriver Jens Møller Jensen.

Formanden ser gerne, at Dams Gård bliver et emne, som Venstres kandidater tager op i den kommende valgkamp.