Uafklaret Trøst: 'Vi er fortsat uenige om Snorrebakken'

Uafklaret Trøst: 'Vi er fortsat uenige om Snorrebakken'
Jacob Trøst trådte fredag aften tilbage som formand for De Konservatives vælgerforening. I sin beretning fra kommunalbestyrelsens arbejde orienterede han partifællerne om, hvad de fire partier, der pegede på Trøst som borgmester, er blevet enige om frem mod valgperiodens første kommunalbestyrelsesmøde. Foto: Jakob Nørmark
NYHED | MEDLEM
23. JAN 2022 • 07:00
Jakob Nørmark
Journalist

Det nye politiske flertal er endnu ikke blevet enige om en alternativ rådhusplan, og partiernes bebudede igangsættelse af en ny plan bliver derfor ikke gennemført allerede i januar. Borgmester Jacob Trøst rækker ud til de tre øvrige partier i kommunalbestyrelsen.

Snorrebakken og en alternativ rådhusplan har været et centralt punkt på striben af møder, som de fire partier bag borgmester Jacob Trøst (K) har holdt siden kommunalvalget. Men Dansk Folkeparti, Enhedslisten, De Konservative og Kristendemokraterne er ikke blevet enige om, hvordan kabalen med placeringen af kommunens medarbejdere skal lægges. Det fortalte Jacob Trøst på den konservative vælgerforenings generalforsamling fredag aften.

Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dkFørste måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er: