Thors og Schow forklarer: Derfor lukker madskolen
Efter nytår kommer eleverne i Paradisbakkeskolens spisesal efter alt at dømme til at se langt efter deres frokostmåltider, som det ellers var tanken, at det ti millioner kroner dyre skolekøkken skulle levere, som en del af regionskommunens madskole-projekt. Her laver halve klasser af gangen mad til skolen, mens de lære om fællesskab, bæredygtighed og madlavning. Arkivfoto: Berit Hvassum

BUDGETFORLIG | NEXØ
3. SEP 2021 • 17:00
Martin G. Hansen
Journalist

Thors og Schow forklarer: Derfor lukker madskolen

Ideen bag madskolen på Paradisbakkeskolen er en fantastisk tanke, men projektet har været underfinansieret fra starten. Det mener Venstres borgmesterkandidat Søren Schow. Fra Thomas Thors (S) lyder forklaringen, at den økonomiske situation på Bornholm har forværret sig, og derfor er man nødt til at lukke madskolen.

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder