Stark åbner trælast og byggecenter i Rønne
Stark overtager den tidligere Optimera-forretning på Lillevangsvej i Rønne. På sigt skal både butik og lager udvides til dobbelt størrelse. Fotoillustration: Stark

| GRATIS
22. APR 2021 • 11:09
Af: Henrik Nielsen

Stark åbner trælast og byggecenter i Rønne

ERHVERV

Byggecenterkæden Stark åbner i juni trælast og byggecenter i den tidligere Optimera-forretning på Lillevangsvej i Rønne. Det nye byggecenter kommer til at beskæftige 15-18 medarbejdere, der skal rekrutteres lokalt. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Stark er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer, og med en butik på 600 kvadratmeter og en lagerhal på 2.000 kvadratmeter bliver det nye byggecenter noget større end den tidligere Optimera-forretning, og det får også udkørsel til hele Bornholm. På sigt skal både butik og lager udvides til dobbelt størrelse.

– Vi har længe været interesseret i at etablere et byggecenter på Bornholm, hvor vi ser et voksende marked, som Stark allerede er en del af. Gennem de seneste to år har vi to gange ugentligt haft en lastbil på Bornholm med varer til vores lokale kunder. Dem glæder vi os til at yde endnu bedre service fra vores nye forretning i Rønne.

– Det passer med vores ønske om at være til stede lokalt og helt tæt på vores kunder, som vi samtidig kan tilbyde fordelene i en stor kæde som vores, siger administrerende direktør Britta Korre Stenholt i Stark Danmark i pressemeddelelsen.

Medarbejdere fra Bornholm

Det lokale spiller en vigtig rolle for den kommende Stark i Rønne, både nu og fremover.

– Op til beslutningen om at etablere Stark i Rønne har vi kunnet trække på indsigt i lokale forhold fra flere af vores medarbejdere, der kommer fra Bornholm. De skal også være med til at starte den nye forretning og hjælpe med rekruttering af nye, lokale medarbejdere.

– Vi forventer at ansætte 15-18 nye medarbejdere samt flere ungarbejdere, og det er vores ønske at rekruttere dem alle sammen på Bornholm, fortæller salgsdirektør Mads Brejnholt Madsen i pressemeddelelsen.

Han tilføjer, at Stark ikke bare kommer buldrende ind fra færgen med det hele selv. I stedet kommer man til at benytte lokale håndværkere til at gøre byggecenteret i Rønne klar, lige som man ønsker at støtte det lokale foreningsliv.

– Selv om vi er en landsdækkende kæde med mange forretninger i hele Danmark, vil vi først og fremmest være de lokale håndværkeres foretrukne byggepartner, siger Mads Brejnholt Madsen.

Stark henvender sig til både professionelle håndværkere og gør det selv-folket.
Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder