Spærretid udløser ekstra møde i økonomiudvalget
Økonomiudvalget er blevet indkaldt til et ekstraordinært møde i august for at drøfte den såkaldte spærretid, som regionskommunens administrative ledelse har indført i de sidste tre måneder op til kommunalvalget den 16. november. Det fortæller viceborgmester Morten Riis. Foto: Jacob Jepsen

SPÆRRETID | BORNHOLM | GRATIS
5. JUL 2021 • 13:20
Henrik Nielsen
Journalist

Spærretid udløser ekstra møde i økonomiudvalget

Økonomiudvalget er blevet indkaldt til et ekstraordinært møde i august for at drøfte den såkaldte spærretid, som regionskommunens administrative ledelse har indført i de sidste tre måneder op til kommunalvalget den 16. november.

Det fortæller viceborgmester Morten Riis (EL).

Som medlem af økonomiudvalget har Bornholmerlistens Kirstine van Sabben efterspurgt en drøftelse af spærretiden, og i første omgang havde kommunaldirektør Johannes Nilsson lagt op til, at det kunne ske på udvalgets ordinære møde i august.

Det er planlagt til den 26. august og ligger således efter den dato, hvor spærretiden træder i kraft, og hvor borgere, politikere og medier vil få begrænset adgang til regionskommunens ansatte og institutioner.

Derfor har Kirstine van Sabben bedt om et ekstraordinært møde inden den dato.

– Det giver god mening, siger Morten Riis.

Det ekstraordinære møde er derfor lagt den 12. august klokken 16.15.

Ifølge Morten Riis giver det god mening at drøfte sagen i økonomiudvalget, da det også er et personaleudvalg i regionskommunen. heniFlere nyheder