PLE udvider vognparken efter lokalt opkøb
Mattsson Transport er opkøbt af PLE, og direktør Johnny Mattsson fortsætter som chauffør. Foto: PLE

| GRATIS
14. JUN 2021 • 12:57
Af: Henrik Nielsen

PLE udvider vognparken efter lokalt opkøb

ERHVERV

Entreprenørvirksomheden PLE overtager aktiviteterne i Mattsson Transport og udvider på den måde sin vognpark med en ekstra kranbil.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Både indehaver Johnny Mattsson hos Mattsson Transport og direktør Jens Koefoed hos PLE er tilfredse med aftalen, der skal sikre kontinuitet for eksisterende kunder og en tiltrængt udvidelse af vognkapaciteten i PLE, der overtager både lastvogn og eksisterende kunder i Mattsson Transport. Aftalen betyder ligeledes, at Johnny Mattsson ansættes som chauffør hos PLE.

– Vi er meget tilfredse med aftalen, der sikrer, at PLE er blevet en dygtig chauffør og et veldrevet vognmandsfirma rigere. Det skal sikre, at vi kan følge med i opgaveporteføljen. Vigtigst er dog, at vi kan tilbyde eksisterende kunder hos Mattsson Transport kontinuitet. Det er mit håb og vores fælles ønske, at kunderne ikke vil mærke forskel fra før. Det vil for eksempel stadig være Johnny, der besvarer telefonen, fortæller Jens Koefoed i pressemeddelelsen.

Overtagelsen sker per 15. juni, og Johnny Mattsson ser frem til sin nye tilværelse som chauffør.

– Der følger et stort administrativt arbejde efter normal fyraften i et enmandsfirma. Jeg er meget glad for muligheden for at fortsætte med det, jeg allerhelst vil, nemlig at køre kranbil og betjene kunder, og det muliggør aftalen med PLE. Det er jeg meget tilfreds med, siger han i pressemeddelelsen.

Samtlige af Mattssons Transports aftaler er overdraget til PLE og vil blive udført som aftalt. Det tilstræbes, at Johnny Mattsson også i fremtiden vil være den chauffør, der servicerer nuværende kunder.Flere nyheder