Omvej til bibliotekets fordør

Omvej til bibliotekets fordør
Både parkerings- og forpladsen ved Rønne Bibliotek skal renoveres. Derfor skal man gå en alternativ vej for at komme frem til fordøren. Foto: Henrik Nielsen
NOTITS | 18. SEP 2023 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
18. SEP 2023 • 15:30

Rønne Bibliotek ligger, hvor det hele tiden har ligget, og fordøren ind til de mange bøger og resten af bibliotekets samling har heller ikke flyttet sig. Alligevel skal eventuelle besøgende indstille sig på at finde en lidt anden vej ind i bygningen på Pingels Allé.

I de seneste dage har fliser og afspærringsmateriale stået klar på bibliotekets parkeringsplads, og i de næste cirka to uger vil der ikke være adgang til den flisebelagte plads foran fordøren, hverken for biler eller fodgængere. Årsagen er, at både forpladsen og parkeringspladsen skal renoveres. Det fremgår af Bornholms Folkebibliotekers hjemmeside.

Biblioteket holder åbent som normalt, men besøgende skal gå højre om bygningen for at komme ind ad hoveddøren. I den betjente åbningstid kan man også benytte døren ved Ø-arkivet ud til Pingels Allé. Kommer man i bil, henviser Rønne Bibliotek til parkeringspladsen ved siden af den tidligere Østre Skole.