Lufthavnen gør klar til vintervejret

Lufthavnen gør klar til vintervejret
Materiellet bliver serviceret. Foto: Bornholms Lufthavn/Trafikstyrelsen
NOTITS | 30. SEP 2024 • 15:15
NOTITS
30. SEP 2024 • 15:15

Bornholms Lufthavn er klar, når behovet opstår.

Sådan lyder meldingen fra Trafikstyrelsen, der driver Bornholms Lufthavns administration. I et opslag på det sociale medie Linkedin skriver Trafikstyrelsen, at lufthavnsmedarbejderne i sensommeren har fokuseret på at forberede sig til vinteren.

Alle vinterkøretøjer i lufthavnen - for eksempel afisningsmateriel og snerydningskøretøjer - er blevet serviceret, og medarbejdernes kompetencer for vinterberedskabet er godt i gang med at blive genopfrisket. Medarbejderne i vintertjenesten skal i de kommende måneder desuden på vedligeholdelsesuddannelse.

– Det er vigtigt, at vi regelmæssigt vedligeholder vores vinterkøretøjer og -udstyr, så vi sikrer, at de fungerer optimalt, når det er nødvendigt. Hvis ikke udstyret er i god stand, kan det føre til forsinkelser og nedetid, som påvirker hele lufthavnens drift, fortæller Peter K. Rustand, der er teknisk chef i lufthavnen.

Trafikstyrelsen spår, at Bornholms Lufthavn i løbet af kort tid er 100 procent klar til endnu en vinter, hvor lufthavnen sikrer, at flyene kan komme til og fra Bornholm.



Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT