Københavnernes blinde vinkel
En af den offentlige centraliserings tabere er den gamle administrationsby Ribe, der i 90'erne og 00'erne mistede både amtsgård, rådhus, sygehus og seminarium. I samme periode er Københavns tiltrækningskraft kun vokset, men nu begynder pendulet at svinge den modsatte vej. Måske ender københavnske børn med at tilbringe nogle år langt væk fra hovedstadens torve og stræder, når de engang skal studere

12. JUN 2021 • 18:18
Af: Jakob Nørmark

Københavnernes blinde vinkel

KLUMME

Som far på barselsorlov har jeg den seneste måneds tid fulgt nyhedsstrømmen på afstand, og kun de allerstørste historier har været i stand til at prikke hul på boblen af modermælkserstatning, bleer og babyalarmer, der har lagt sig som en hinde om min dagligdag. Mest interessant har det været at følge debatten om at flytte uddannelser fra de fire store universitetsbyer til mindre byer.

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 79 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder