Samtidig skal de helst ikke bevæge sig alt for meget. I Japan kommer de ikke så meget ud, men Kasper vil altså gerne have, at hans dyr skal have et godt liv, så de får lov at gå og græsse i den skønne natur tæt på Rø Plantage. Meget sympatisk.
Mens vi står der og taler om de flotte dyr og klapper en kalv, er Kaspers bror og far ved at gøre klar til, at fire dyr skal ud på græs. Der bliver lidt uro blandt dyrene, og lydniveauet stiger en hel del. Derfor bevæger vi os ud af stalden, mens Kasper fortæller, at det er hans bror og far, der passer hans dyr. Kasper selv er skolelærer. Broderen har malkekvæg på gården ved siden af og bliver selvfølgelig betalt for arbejdet.
Mens vi går op mod en mark, hvor Kaspers fineste ko går, fortæller han, at han og broderen er vokset op på gården – det er deres far også. Det er nu Kaspers bror, Jeppe, der har både den og nabogården. Kasper bor et stykke væk.
Aviskokken fik taget nogle fine billeder af ejeren og hans ko, og det var slet ikke svært at fornemme, hvor glad han er for sine dyr. Som han selv siger: Det skal jo være sjovt, det her.
Inde i frokoststuen på Jeppes gård får jeg lejlighed til at stille Kasper nogle spørgsmål – uden at blive afbrudt af japansk muh…
Hvordan fik du egentlig idéen til at lave japansk højkvalitetskød her på Bornholm?