Valgkamp-start: Gratis valgflæsk og øl til abonnenter
Scenen i Aakirkebyhallen, hvor begivenheden "Bornholmske Stemmer" er gået i gang. Foto: Kristoffer Gravgaard

VALGKAMP | BORNHOLM
10. OKT 2021 • 09:05

Valgkamp-start: Gratis valgflæsk og øl til abonnenter

Der bliver gang i den i Aakirkebyhallerne denne søndag, hvor alle er velkomne til at komme forbi og opleve kommunalvalgkampen tage fart. Den står også på gratis valgflæsk og måske en øl.

I dag, søndag, sætter Bornholms Tidende sammen med Folkemødet og TV 2/Bornholm fut i valgkampen op til kommunalvalget 16. november. Det sker ved et stort arrangement i Aakirkebyhallerne, som starter klokken 11, og alle er velkomne til at møde op til denne politiske messe, som fortsætter frem til klokken 17.

Der er ikke tale om et gammeldags vælgermøde, for dagen er arrangeret med god inspiration fra det årlige folkemøde i Allinge, som mange kender til.

"Bornholmske Stemmer" er begivenheden – som man kan deltage i ganske gratis – døbt, og folkemødestilen slår igennem ved de stande, hvor publikum kan besøge de opstillede partier. Arrangørerne har lagt sig i selen for at demonstrere, at politik naturligvis ikke behøver at være kedelig.

TV 2/Bornholm byder således på gratis valgflæsk til alle fremmødte, mens Bornholms Tidende byder på et glas øl til alle abonnenter. Husk derfor at medbringe dit abonnentnummer eller Klub Tidende-kort.

– Bornholmske Stemmer er for os en måde at dyrke vores vigtige demokrati og vise, hvad valgkampen kommer til at byde på, sagde chefredaktør på Bornholms Tidende Kristoffer Gravgaard forleden, og umiddelbart efter dørene til Aakirkebyhallerne bliver op klokken 11, er der musik fra scenen med Joakim Tranberg og Alice Carrera, som også vender tilbage klokken 14.

Gode grin

Blandingen af politik og gode grin kan komme i spil klokken 12.15, når tidligere minister Søren Pind og politisk kommentator Jarl Cordua tager over.

TV 2/Bornholm står for tre debatter: En med De Grønne Frøer, et netværk af nyopstillede kandidater fra i alt syv partier, en debat om ældreliv og en debat med partiernes spidskandidater. Folkemødet står for en debat om at etablere sig på Bornholm som ung, og Bornholms Tidende indtager scenen med begivenheden Tidende Live klokken 13, der i talkshow-form vil komme vidt omkring i løbet af en time.

Chefredaktør Kristoffer Gravgaard vil live-opføre en leder, og den politiske analyse vil også gå live, ligesom Tidende-journalister vil præsentere resultatet af et live-faktatjek på en debat tidligere på dagen.

Så kom frisk!Flere nyheder