Gravgaard: Polferries satsning et ridderslag til Bornholm

Gravgaard: Polferries satsning et ridderslag til Bornholm
LEDER | 1. AUG 2024 • 05:30
LEDER
1. AUG 2024 • 05:30

Ny færgerute til Polen åbner dørene for vækst og udvikling.

Det er en glædens dag for Bornholm, når vi kan annoncere, at Polferries åbner en ny kommerciel færgerute til Polen. Denne satsning er ikke blot en ny transportforbindelse; det er en blåstempling af vores ø som en attraktiv destination og en anerkendelse af Rønne Havn som en god havn til formålet. Polferries har indgået en aftale om at leje en færge i 20 år, hvilket viser deres langsigtede engagement og tillid til Bornholms potentiale.

Fra maj næste år vil færgen sejle mellem Rønne og Kolobrzeg, og ruten vil bidrage til at skabe liv og vækst i skuldersæsonen. Med tre ugentlige returture i maj og juni og daglige afgange i juli og august, vil denne færgerute ikke kun tiltrække polske turister til vores ø, men også give bornholmerne en fantastisk mulighed for at udforske Polen og videre ud i Europa. Den øgede tilgængelighed kan forventes at bringe flere besøgende til Bornholm, hvilket vil styrke vores lokale økonomi og skabe nye muligheder for erhvervslivet.

Vi må ikke undervurdere den betydning, som en ny stabil og pålidelig færgeforbindelse har for vores ø. Det er et væsentligt skridt fremad for Bornholms turistindustri og en væsentlig forbedring af vores transportmuligheder. Polferries' engagement i dette projekt er et ridderslag til Bornholm, der anerkender øens potentiale som en blomstrende turistdestination.

Denne nye forbindelse er også en væsentlig styrkelse af vores infrastrukturelle forbindelser med resten af Europa. Det giver bornholmerne lettere adgang til at rejse, arbejde og studere i udlandet, hvilket kan åbne nye muligheder og skabe en mere dynamisk og internationalt orienteret ø ligesom det giver os let adgang til det dejlige turistland Polen med høj service-standard og i danske øjne lave priser. Samtidig vil de polske turister, der besøger Bornholm, kunne bidrage til en rigere kulturel udveksling og en styrkelse af vores lokale turismeindustri.

Vi opfordrer alle til at byde Polferries og de polske turister hjerteligt velkommen. Dette nye kapitel i Bornholms historie vil uden tvivl bringe mange fordele med sig. Vi ser frem til at se vores ø blomstrer endnu mere i de kommende år med Polferries' nye satsning som en vigtig drivkraft.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT