Cafégæster opdagede brændende skraldespand
Da cafeen Norresan i Gudhjem lukkede torsdag, opdagede nogle gæster en brændende skraldespand i den modsatte ende af bredbanen. Ilden blev slukket med cafeens skumslukker. Arkivfoto: Berit Hvassum

TØRKE | GUDHJEM | GRATIS
23. JUL 2021 • 09:52
Henrik Nielsen
Journalist

Cafégæster opdagede brændende skraldespand

Det er tørt derude, så potentialet for en brand var bestemt til stede, da opmærksomme cafégæster torsdag aften opdagede en brændende skraldespand i Gudhjem.

I facebookgruppen Gudhjem fortæller caféindehaver Pernille Lydersen Funch fra Norresan på Nørresand, at nogle af cafeens gæster efter lukketid opdagede, at det brændte i en skraldespand, som står ved en stentrappe op til vejen henne ved serpentinervejens begyndelse i den modsatte ende af det grønne område kaldet bredebanen.

Ilden blev slukket med cafeens skumslukker, fortæller Pernille Lydersen Funch. Bagefter kunne man se, at nogle havde smidt en stadig glødende engangsgrill i skraldespanden.

Pernille Lydersen Funch forestiller sig, at hele området kunne være brændt af, og hun opfordrer folk til at tænke sig om og ikke putte en engangsgrill i en skraldespand.Flere nyheder