FÆRGE | BORNHOLM
13. OKT 2021 • 18:05

Buspassagerer i kapløb med tiden

Bornholmerbussen mod Ystad er blevet forsinket et par gange her til aften. Først da en svensk narkohund brugte 20 minutter på at gennemsøge bussen ved grænsekontrollen, og derefter af en voldsom kødannelse på motorvejen, som ifølge Bornholmslinjen skyldes en stort besøgt Holocaust-konference, som er afholdt i Malmø i dag.

Det fremgår af en SMS-besked, som færgeselskabet sendte til rejsende bilister med billet til afgangen 18.30 tidligere på dagen, ledsaget af en opfordring til at køre mod Ystad i god tid.

Jesper Maack fra Bornholmslinjen siger at det bliver lige til øllet med at nå afgangen fra Ystad til Rønne klokken 18.30.

– Jeg kan se, at vores Kombardo-bus ligger ved Svedala lige nu, så den når det nok lige. Bornholmerbussen har åbenbart været fanget i noget narkokontrol ved grænsen, så de er måske lidt mere bagud, siger Jesper Maack.

Flere bilister har formentlig også mistet tid i køen ved Malmø. Skibsføreren sidder netop nu på Express 1 i Ystad og overvejer om man skal vente på de forsinkede eller sejle efter fartplanen.

– Men jeg vil næsten æde min gamle hat på, at de venter, siger pressechefen fra Bornholmslinjen.

 Flere nyheder