Bornholmslinjen udvider: Gratis færgeture på alle hverdage
Foto: Torben Østergaard Møller

TRANSPORT | BORNHOLM | GRATIS
23. JUL 2021 • 09:24
Henrik Nielsen
Journalist

Bornholmslinjen udvider: Gratis færgeture på alle hverdage

Molslinjen udvider muligheden for at komme gratis med færgerne som gående og cyklende og for folk med et handicapparkeringskort. Fra den 2. august bliver det således muligt at komme gratis med færgen på alle ugens hverdage. Det gælder på Bornholmslinjen og rederiets øvrige ruter, fremgår det af en pressemeddelelse.

I juli er de gratis billetter placeret midt på ugen for at være sikker på ikke at skabe trængsel for de lokale midt i ferietrafikken.

– Der har været stor efterspørgsel efter de gratis ture, men ikke større efterspørgsel, end at vi nu kan udvide ordningen til alle ugens hverdage, forklarer kommerciel direktør Jesper Skovgaard hos Molslinjen i pressemeddelelsen.

Det var en betingelse i regeringens sommerpakke, at ordningen skulle gælde i juli, august og september. Det blev så op til færgeselskaberne selv at placere de gratis ture, så trængsel kunne forhindres.

– Vi lagde forsigtigt ud med tre dage om ugen, så vi kunne være sikker på at kunne håndtere gæsterne. Det er gået godt i juli, og nu har vi så klart et billede af søgningen, at vi er trygge ved at sætte flere hverdage på, siger Jesper Skovgaard.

Billetten til de gratis færgeture skal købes og betales online som sædvanligt, og så føres pengene tilbage til gæstens kreditkort efter rejse.Flere nyheder