Baltic Sea Glass solgt
Foto: Allan Rieck

10. MAR 2020 • 09:40 • AF TOMMY-KAAS • GRATIS

Baltic Sea Glass solgt

Den hæderkronede bornholmske glaspusterduo Maibritt Jönsson og Pete Hunner har valgt at afhænde deres livsværk, Baltic Sea Glass. Nye ejere af stedet bliver Michael Brandt og Jan Engelbrecht, der overtager den 2. april.

– Pete og jeg er nået til et punkt i vores liv, hvor der af forskellige årsager skal tænkes andre og nye tanker både for Baltic Sea Glass og for os. Vi mener, at tidspunktet er rigtigt til at videregive stafetten til nye kræfter, som kan føre Baltic Sea Glass kreativt videre og tilføre spændende fornyelser, fortæller Maibritt Jönsson i en pressemeddelelse.
 

Baltic Sea Glass

Den internationalt anerkendte kunstnerduo Maibritt Jönsson og Pete Hunners glaskunst er repræsenteret på museer og i samlinger verden over.

Baltic Sea Glass har sideløbende med de store unikaværker udviklet adskillige vaser, skåle, kander og drikkeglas.

Glaspusteriet så dagens lys i Østermarie i 1981 og har siden 1991 haft adresse på klippekysten, på Melstedvej 47.

 

Eva Solo-ejer og designer overtager

Michael Brandt har tidligere arbejdet med blandt andet Georg Jensen, Eva Solo, Kosta Boda og Iittala. Partner Jan Engelbrecht er ejer af det internationalt kendte brand Eva Solo.

– Virksomheden vil naturligvis blive videreført som et af Bornholms ledende glaspusterier til stor glæde for de fastboende og de mange turister, som hvert år besøger Baltic Sea Glass, fortæller Michael Brandt i pressemeddelelsen.

Huset i Melsted vil fortsat fungere både som glaspusteri og kreativt og aktivt udviklingscenter, som dels kan give de enkelte glaskunstnere inspiration og legelyst og dels give de besøgende en inspirerende oplevelse, forklarer de nye ejere.

– Glaskunstsiden skal produktudvikles og -udvides, så der løbende kommer ny skøn glaskunst på hylderne, mens unika-kunsten skal have den luft og plads, der kan give glaskunstnerne de bedst tænkelige kreative betingelser, fordi netop det sublime har givet Baltic Sea Glass den position, virksomheden har i dag, lyder det fra Michael Brandt.MEST LÆSTE

24. JAN 2021 • 19:00NAVNE • GRATIS
Dødsfald
24. JAN 2021 • 20:05 • GRATIS
Sverige forlænger indrejseforbud
23. JAN 2021 • 06:00 • GRATIS
Jazzklub ønsker hjælp til koncerter
24. JAN 2021 • 09:40 • GRATIS
Tyveri fra bil ved Gartnervangen
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.