Bornholm går mod strømmen i sommerhus-statistik

Bornholm går mod strømmen i sommerhus-statistik
Arkivfoto
NYHED | 6. NOV 2023 • 15:30
Tommy Kaas
Digital chef
NYHED
6. NOV 2023 • 15:30

Stik imod tendensen på landsplan er der det seneste år blevet færre sommerhuse til salg på Bornholm.

Det viser nye tal fra Boligsiden.dk.

På landsplan er der sammenlignet med sidste år kommet næsten 10 procent flere sommerhuse på markedet, og den udvikling forklares af Birgit Daetz, der er boligøkonom hos Boligsiden, således:

– Mange af dem, der købte under coronapandemien, har overvejet, om de ikke skulle af med deres sommerhuse, fordi de måske ikke har brugt det så meget, som de troede, de ville.

Kommuner som blandt andet Nordfyns, Kerteminde, Vesthimmerland og Frederikshavn har oplevet store stigninger i udbuddet af sommerhuse til salg, mens en lille række kommuner oplever det modsatte – heriblandt altså Bornholm.

Her er der nu fire procent færre sommerhuse til salg sammenlignet med for et år siden. I faktiske tal betyder det, at sommerhusmarkedet byder på 97 ejendomme at gå på opdagelse i.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Mandagens anbefaling er nem. Efter kl. 06 er prisen stabil resten af dagen på omkring 2,50 kr./kWh alt inkl., hvis du altså lige springer kogespidsen (17-21) over. Læg mærke til, at kogespidsen langsomt nærmer sig 4,00 kr./kWh. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.15.

Bornholms energi og forsyning