Skal du med på jomfrurejsen? Så tjek lige dette

NOTITS | ABONNENT | 10. MAR 2023 • 18:00
NOTITS | ABONNENT
10. MAR 2023 • 18:00

Er man en af dem, der havde købt billet for at være med på Express 5's planlagte jomfrurejse fra Rønne den 20. marts, har man mulighed for at flytte billetten uden gebyr.

Det fortæller pr- og kommunikationschef, Jesper Maack, til Tidende.

– Hvis folk har købt en billet til Express 5’s første tur med det formål at komme med på første tur, så ringer eller skriver de bare ind til kundeservice og får deres billet flyttet uden gebyr, siger han.

Spørgsmålet til kommunikationschefen opstod, efter at en læser gjorde Tidende opmærksom på, at flere havde booket til den første tur med Express 5. I januar meddelte Bornholmslinjen imidlertid, at debutrejsen er udskudt, hvilket ifølge læseren efterlader nogle af kunderne med billetter til en begivenhed, der er blevet aflyst.

– Jeg har anmodet om at få billetten refunderet eller i det mindste at kunne flytte den uden gebyr (når der kommer en ny dato), men både i telefonen og i kundeservicen står de helt uforstående overfor, at det er en særlig situation, skriver læseren i en mail.

Jesper Maack mener ikke, at rederiet har markedsført turen anderledes, fordi det er Express 5's jomfrurejse, men han anerkender, at nogen måske har købt billetten, selvom de faktisk ikke skal ud at rejse.

– Står man i den situation, så flytter vi gerne billetten uden yderligere omkostninger. Og har man tidligere fået noget andet at vide, skal man bare kontakte kundeservice igen, så laver de det om.