Stor succes for bornholmsk hold til U23 DM - kun slået af verdensmesteren
Marcus Sander Hansen (nummer to fra venstre) fra BHS-PL Beton fik en flot 2. plads til U23 DM i enkeltstart i dag. Holdkammeraten Frederik Irgens (yderst til venstre) blev nummer fem. Foto: BHS-PL Beton Bornholm

CYKELSPORT | STEVNS
16. OKT 2021 • 15:45
Jesper Gynther
Journalist

Stor succes for bornholmsk hold til U23 DM - kun slået af verdensmesteren

Marcus Sander Hansen vandt sølvmedalje, og to andre ryttere fra BHS-PL Beton Bornholm kom i top syv, da der i dag blev kørt U23 DM i enkelstart.


Der skulle en verdensmester til for at slå de unge ryttere fra BHS-PL Beton Bornholm, da der i dag blev afviklet U23 DM i enkeltstart på Stevns. Det bornholmske hold havde fire stærke temporyttere til start, og man må sige, at alle fire leverede en toppræstation på de 30 flade kilometer.

Andenpladsen tog Marcus Sander Hansen, da han kørte ind på en fantastisk flot tid, som kun blev slået af Johan Price-Pejtersen, der i løbet af den seneste halvanden måned også har vundet U23-EM og U23-VM i enkeltstart.

– Marcus har arbejdet utrolig meget med sin enkeltstart, og på sin nye Python TT tæskede han altså over stregen som næstbedste rytter i Danmark under 23 år, fortæller BHS-PL Beton Bornholm på sin facebookside.

Også Frederik Irgens og Nikolaj Mengel fra det bornholmske cykelhold kørte flotte enkeltstarter og blev henholdsvis nummer fem og syv.

Tæt på to mand på podiet

Det så længe ud til at BHS-PL Beton Bornholm skulle have to mand på podiet, for ved mellemtiden, med bare fem kilometer til mål, var Adam Holm Jørgensen nummer to, kun 15 sekunder fra sejren.

Vejret kom dog til at spille en stor rolle, da det begyndte at regne med cirka 10 kilometer til stregen for de sidste ryttere, og vejene blev spejlglatte. Det førte til, at Adams forhjul kort før mål gled i noget mudder i et sving, og så røg medaljen.

– Utrolig ærgerligt, men sikke da en kæmpe præstation af vores førsteårssenior!, fortæller BHS-PL Beton Bornholm.Flere nyheder