Ny sommerturnering ser dagens lys

Ny sommerturnering ser dagens lys
Når indendørs får lov at starte igen, vil bordtennisklubberne forlænge sæsonen, så der også spilles i maj og juni. Arkivfoto: Berit Hvassum
| 13. APR 2021 • 11:46
Jesper Gynther
Journalist

13. APR 2021 • 11:46

BORDTENNIS

Når indendørsidræt igen bliver muligt for alle aldersgrupper i løbet af maj måned, kan bordtennisspillerne glæde sig over at kunne deltage i en ny sommerturnering, som Bornholms Bordtennis netop har indkaldt til.

Turneringen vil blive afviklet fra cirka den 17. maj til cirka den 29. juni, og den skal ses som en form for erstatning for den vinterturnering, som måtte aflyses på grund af coronarestriktionerne.

– Vi har tidligere spurgt klubberne, om der kunne være opbakning til en lille turnering, når vi igen må åbne for bordtennis, og på svarene kunne vi se, at man glæder sig til at komme i gang igen og er sultne for at spille bordtennis, fortæller Finn Jørgensen fra Bornholms Bordtennis, der derfor håber, at klubberne vil spørge spillerne, om de har lyst til at deltage i turneringen.


Sommerturneringen

Der er mulighed for at tilmelde hold i fire kategorier: ungdom, Bornholmsserien/Serie 1, Serie 2/Serie 3 samt 60+.

Turneringen afvikles, som en enkelt tomandsholdturnering efter Bornholms Bordtennis’ turneringsregler, hvor kampafviklingen sker i samlinger med to holdkampe pr. gang. Der vil være mulighed for, at alle klubber får samlinger, hvis dette ønskes.

Bemærk, at rækkerne oprettes på bordtennisportalen, og rating også tæller med i denne turnering.

Seniorrækkerne spilles om aftenen, 60+ om formiddagen og ungdom fra tidligst klokken 17.