Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
11. MAJ 2024 • 19:19

Efter en forfærdelig periode med fem nederlag i træk går det nu bedre og bedre for NB Bornholm.

For en uge siden vandt nexøboerne 5-0 over KFUM, og i onsdags vandt de den bornholmske pokalfinale med 3-0 over AaIF.

Lørdag skulle bornholmerne så en tur til Genforeningspladsen i København for at møde Union. Begge hold - og især NB - havde brug for en sejr for at holde håbet i live om at overleve i Københavnsserien.

At der var meget på spil kunne mærkes på første halvleg, hvor der ikke blev satset meget. Halvlegen endte uden mål og uden større chancer.

Anden halvleg kom der mere gang i opgøret, og heldigvis for NB var det bornholmerne, som dominerede. Især Nicolai Olsen viste sig flot frem, og den målfarlige angriber endte med at score hele tre mål i anden halvleg.

Union derimod kom aldrig på måltavlen, og dermed vandt NB Bornholm en tiltrængt sejr. 3-0 til NB og tre point på kontoen.

Holdet ligger stadig på sidstepladsen, men har nu kun fire point op til nedrykningsstregen.

På lørdag venter der NB Bornholm endnu en bundgyser, når BK Viktoria (som ligger på næstsidstepladsen) besøger Nexø Stadion.