Klara er udtaget til EM

Klara er udtaget til EM
Klara Hansen skal repræsentere Danmark ved EM i Cross Country for juniorer. Arkivfoto: Allan Rieck
NOTITS | ABONNENT | 22. NOV 2022 • 07:55
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
22. NOV 2022 • 07:55

Efter en flot præstation og en bronzemedalje ved de danske crossmesterskaber i Korsør i weekenden er 19-årige Klara Hansen udtaget til EM i Cross Country for juniorer i Torino den 11. december. DM-løbet var således også et udtagelsesløb til EM.

Det fortæller hendes far, Teddy Hansen, i en mail.

– Det er fint for Klara at prøve kræfter med crossdisciplinen. Det er god vintertræning for hende. Det var dog overraskende, at hun løb sig til en podieplads i weekenden, da hun er kommet sent i gang med sin grundtræning. Det skyldes problemer med en øm akillessene. Det har vi dog fået styr på nu, så nu må Claus Hechmann og jeg få lagt en god plan for de næste tre ugers træning frem mod EM, fortæller han.

Klara Hansen har tidligere repræsenteret Viking Atletik, men løber nu for Hechmann Mikkeller Racing Club og træner efter programmer lagt af Claus Hechmann.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Du sparer mere end 68 kr., hvis du lader din elbil tirsdag kl. 01-02-03 i stedet for mandag kl. 17-18-19. Rent praktisk tanker du 200 km for 65 kr. Med andre ord: Efter midnat er det ’noget’ billigere. Opdateret 13.14. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning