Hviledagens slid gør Cort klar til koldstart i bjergene
Arkivfoto: Jacob Jepsen

CYKLING | FRANKRIG | GRATIS
12. JUL 2021 • 07:01
Af: /ritzau/

Hviledagens slid gør Cort klar til koldstart i bjergene

Rytterne har overstået mere end to tredjedele af Tour de France og kan mandag nyde en tiltrængt hviledag, inden løbet skal afgøres senere i denne uge.

Men med udsigt til en barsk bjergetape straks efter hviledagen regner danske Magnus Cort ikke med, at han kan holde helt fri mandag.

– Der skal nok trænes en del, desværre. Det vil ikke være sjovt at have en dårlig dag, hvis der bliver kørt stærkt allerede op ad den første stigning.

– Det kan nogle gange være svært at komme i gang efter hviledagen, og det er normalt ikke en bjergetape, man starter med, siger Magnus Cort.

Til gengæld ser han en chance for en smule afveksling i den ellers ensformige kost, rytterne får serveret efter etaperne.

– Det kan man jo håbe på, siger Cort, der kører for det amerikanske EF-hold og længes efter oksekød til aftensmad.

– Den står på fisk og kylling hver dag, men jeg tror, at vi her på hviledagen godt kan få en "tynd skosål".

– Det fik vi i hvert fald på første hviledag, og det må vi jo se frem til. Det er altid dejligt med noget andet end fisk og kylling, siger danskeren.

EF-holdet er gået på hviledag med god stemning i lejren. Holdet har Rigoberto Urán helt fremme som nummer to i klassementet.

– Det går fint. Vi kunne godt drømme om en etapesejr, men så længe Uran holder sig så godt til, er det godt. Vi ville være sindssygt glade, hvis han har en andenplads med til Paris, lyder det fra Cort.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder