Far og søn vandt åbningsmatch

Far og søn vandt åbningsmatch
Der var fem damer med om præmierne, og de står her midt i billedet. Det er Lone F. Pedersen, Birthe Skov, Birgitte Olsen, Mette Jensen og Bettina Kofoed West. Privatfoto
NOTITS | RØ | ABONNENT | 4. MAJ 2022 • 14:43
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | RØ | ABONNENT
4. MAJ 2022 • 14:43
Af:
Allan Juhl

René Thisen vandt B-rækken, og sønnike Tobias Thisen vandt A-rækken i den officielle åbningsmatch på Nordbornholms Golfklub.

I forrige uge flyttede man årets første klubmatch i Nordbornholms Golfklub fra New Course til den gamle bane, selv om den ikke var helt klar til spil. Søndag blev der så officielt åbnet for matchsæsonen på Old Course med Louis Nielsen Åbningsmatch, hvor 62 spillere var med i tre rækker. A-rækken spillede slagspil, og B- og C-rækken spillede stableford.

Det var perfekt golfvejr uden ret megen vind og med passende temperatur. Banen var sat lidt svært op med backtee og tørre greens, så der skulle dels slås godt ud, spilles forsigtigt og puttes godt for at være med om præmierne.

De bedste til at klare den opgave var Ole Rømer med 74 bruttoslag og Birthe Skov med 87 bruttoslag.

Fra håndbold til golf

A-rækken blev vundet af Tobias Thisen med en nettoscorer på 68 slag, tre under handicap. Tobias Thisen er også kendt som en håndboldspiller, hvor han til daglig spiller for Viking Rønne Håndbold. Nummer to blev Allan Juhl med 70 slag foran tre mand i par 71 slag og det var Oluf Juul Hammerlund, Brian Jensen og Ole Rømer.

I B-rækken vandt René Thisen med 39 point foran Simon Hauge også med 39 point. René Thisen er far til Tobias, og han er også selv kendt som håndboldspiller med sin storhedstid tilbage i 1990'erne. Nummer tre blev Mette Jensen med 38 point. Michael West og Jørn Ole Riis blev nummer fire og fem med hver 35 point.

C-rækken blev vundet af Birgitte Olsen med 40 point foran Kai Munch med 38 point. Her blev Heino Regnarsson nummer tre også med 38 point foran Claus Westh Olsen med 37 point. Sidste præmie gik til Lone F. Pedersen med 33 point.

Masser af præmier

Svaneke Bryghus Tættest på Hullerne-spillet foregik igen på hul 4 og hul 13, hvor de der kom tættest på i udslaget fik forfriskninger med hjem. På hul 4 var det Torben Danielsen med 2,36 m, Tony O´Niell, med 2,93 m og Heino Rernarsson med 2,78 m.

Hul 13 var lidt sværere at ramme, og kun i A-rækken var der spillere på green og tættest på kom Carsten Grønning med 3,40 m.

Der vil blev desuden givet brille-præmier til den dame og den herre, der slog længst ud ad fairway på hul 18, og hos damerne var det Bettina West, og hos herrerne var det Frederik Christian Klenum.

I næste weekend er der Danmarksturneringskampe, hvor der er fem bornholmske hold med, så der er mulighed for at se golf live på banerne i Nexø og Rø.