Bornholmerrytter kom på podiet til DM i enkeltstart
36-årige Martin Toft Madsen kom på podiet torsdag eftermiddag til DM i enkeltstart, som fandt sted omkring Give. Arkivfoto: Berit Hvassum

| GRATIS
17. JUN 2021 • 16:58
Af: Ritzau/Jesper Gynther

Bornholmerrytter kom på podiet til DM i enkeltstart

CYKLING

Torsdag eftermiddag blev der kørt danmarksmesterskaberne i enkeltstart for herrer på en 47,8 kilometer lang rute omkring Give. Her deltog BHS-PL Beton Bornholm med hele 11 mand, og det lykkedes at få tre af disse i top-10, og en enkelt mand på podiet.

Martin Toft Madsen fik nemlig en bronzemedalje for sin tid på 58 minutter og fire sekunder, kun overgået af Kasper Asgreen fra Deceuninck Quick-Step, der var 30 sekunder hurtigere, og Mikkel Bjerg fra UAE Team Emirates, der var ni sekunder hurtigere.

Adam Holm Jørgensen og Marcus Sander Hansen fra det bornholmske cykelhold blev henholdsvis nummer seks og ni med tider på 59:33 og 1:01:11.

Tredje sejr i træk

Det var tredje år i træk, at Kasper Asgreen kunne lade sig hylde som Danmarks bedste enkeltstartsrytter. Det er samtidig fjerde sejr i år for 26-årige Kasper Asgreen.

I starten af april tog han en af de største sejre på cykelkalenderen, da han vandt Flandern Rundt. 2021 har også budt på sejr i WorldTour-endagsløbet E3 Saxo Bank Classic og en enkeltstart i Volta ao Algarve.

Søndag skal Asgreen ligeledes forsvare sit danmarksmesterskab i linjeløb, som han vandt for første gang sidste år. Det sker blot seks dage, inden Tour de France starter, hvor Kasper Asgreen forventes at være på startstregen.

I alt var 67 ryttere til start på enkeltstarten med en blanding af WorldTour-ryttere, kontinentalryttere og ryttere fra den danske A-klasse.

Tidligere torsdag tog 21-årige Emma Norsgaard (Movistar) DM-guldet hos kvinderne. Hos U-19-rytterne vandt henholdsvis Laura Auerbach-Lind (Give Cykelklub) og Carl-Frederik Bévort (ABC Junior).Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder