Alexandra er bornholmers OL-makker: Men hvem er hun egentlig?
Alexandra Bøje har fået stor opbakning af sin familie gennem hele badmintonkarrieren. Da hun boede hjemme, kørte hendes forældre hende fra Horsens til Aarhus, så hun kunne træne stort set hver eneste dag i den jyske hovedstad, og de seneste mange år er hun blevet sponsoreret af hendes mors fætters firma, Bøje, Kran- Og Maskintransport A/S, som derfor står på hendes kamptrøje. Foto: Ole Mik

BADMINTON | TOKYO
25. JUL 2021 • 13:27
Jesper Gynther
Journalist

Alexandra er bornholmers OL-makker: Men hvem er hun egentlig?

Hvis man er bornholmer og sportsinteresseret, har man højest sandsynligvis en god idé om, hvem Mathias Christiansen er. Og måske har man også set hans mixeddoublemakkers navn i spalterne. Men hvem er hun egentlig, hende Alexandra Bøje? Og hvor kommer hendes interesse for badminton fra?

Disse og flere andre emner har Bornholms Tidende spurgt lidt ind til i et interview med horsensianeren, som blev lavet i Brøndbyhallen i begyndelsen af juli, hvor makkerparret var i fuld gang med at træne op til de olympiske lege i Tokyo...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder