Årets NIF'er og årets kammerat

Årets NIF'er og årets kammerat
Per Brandt Rasmussen og Erik D. Haas. Privat foto
NOTITS | 22. MAR 2024 • 16:18
Af:
Torben Østergaard
NOTITS
22. MAR 2024 • 16:18

Ved Nyker Idrætsforenings generalforsamling onsdag fik to personer pokaler overrakt af næstformand i Nyker Idrætsforening Erik D. Haas, oplyser fodboldformanden Knud A. Rasmussen i en mail til Tidende, hvor han også referer klubbens begrundelser for pokalerne:

• Årets NIF’er Per Brandt Rasmussen

Per har været med helt fra starten, da fodboldafdelingen genopstod i 2020, hvor han i hele perioden har fungeret som næstformand i udvalget med stor iver. Han har virket som talerøret mellem spillerne og træner/holdleder.

Han har været hjælpetræner i perioder for U14 og U17, holdleder for 2. holdet, samt fast spiller på klubbens 1. hold (nærmer sig 250 kampe). Endvidere har han været med i træner- og holdlederansættelser samt møder, der var indkaldt af DBU B.

Han er altid klar til at give en hånd med, når baner og mål skal klargøres til kampe og træning, hvor hans to piger ofte er trofaste hjælpere.

I de to sidste år har han skaffet sponsorkroner til fodboldkassen ved at tegne skilteaftaler med forskellige firmaer, da det er blevet dyrere at være fodboldklub og uden disse kunne afdelingen ikke fungere.

Så derfor er Per Brandt Rasmussen den helt rigtige at udnævne til "Årets NIF'er".

• Katja Skov Nielsen "Årets kammerat NIF".

Katja har været kasserer i fodboldafdelingen i snart fire år.

Hun fik indført automatisk kontingentkørsel via Klub Office, hvilket var et stort arbejde i forhold til at få indført alle medlemmerne i systemet.

Hun sørger altid for at få betalt regningerne til tiden, og dem er der mange af. Sidst fik hun indscannet 150 fakturaer elektronisk til hovedkassererens årsregnskab.

Katja er altid villig til at tage del i det frivillige arbejde og være med til at køre Klub Office med ind- og udregistrering af medlemmer.

Katja Skov Nielsen og Erik D. Haas. Privat foto